Loading

About Us

Studio Arcadis

Merret kryesisht me projektim te komplekseve Afariste - Banesore dhe ne kohen e Fundit ka filluar edhe investimin ne lamine e Ndertimit.

Naim Matoshi pronar i studios Arcadis eshte zgjedhur ne mesin e 40 arkitekteve me te mire ne Evrope nen moshen 40 vjeqare | KLIKO KËTU

Për të parë video nga projektet e kryera nga Studio Arcadis lidhuni me channelin tonë ne youtube dhe KLIKO KËTU

Translate to English