Loading

About Us

Studio Arcadis

Merret kryesisht me projektim te komplekseve Afariste - Banesore dhe në kohën e Fundit ka filluar edhe investimin në lamine e Ndërtimit. Naim Matoshi pronar i studios Arcadis është zgjedhur në mesin e 40 arkitekteve më të mirë në Evropë nën moshën 40 vjeqare | KLIKO KËTU Për të parë video nga projektet e kryera nga Studio Arcadis lidhuni me channelin tonë në youtube dhe KLIKO KËTU

Translate to English